previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Kitchen Renovation (Portland, Oregon)

Renovation to the kitchen in this private residence resulted in a space with improved functionality & circulation, natural light, and openness. A door to the exterior was relocated and appliances were re-arranged to provide a larger, more efficient work space. North facing skylights and a bay window at the sink were added to increase natural light into the space. Small cased openings were enlarged to provide a stronger connection with the dining and family rooms.

Partial Project Team List
Cabinetry:
Henstein's Custom Cabinets, Inc.
Photography:
Chris Robinson & David Rodeback

© 2020 David Rodeback Architect LLC

PO Box 80822, Portland, Oregon 97280 | Contact | developed and managed by Advertising Solutions

Scroll to top